martes, 28 de octubre de 2014

La illa de les... ¿flors?

Avui a primera hora del mati hem vist un documental a classe que tractava sobre la globalització i la pobresa del mon, ha sigut un documental curt però ben explicat.
A continuació deixo informació de l´illa, un resum breu i una opinió personal general.



La illa de les flors (en portuguès ilha das Flores)

La Illa de les flors (1989) es un cronometratge de Jorge Furtado que ens fa pensar sobre la fam i la injustícia social en la Amèrica latina, per-ho es tracta de una reflexió o critica sobre la globalització i la pobresa del mon actual. El nom fa referència a una illa que esta situada en el arxipèlag de les Açores, Portugal. Es el punt més occidental de Europa i te una superfície de 142 km² i una població de 4.300 habitants.


Resum del documental

La historia comença amb un home que es diu Suzuki, es un agricultor de tomàquets i es dedica a vendre el tomàquets a un mercat a canvi de diners, el supermercat posa el tomaques a la venta i els compra una dona de família, la dona s´adona compte que un dels tomàquets esta podrit i el tira a les escombraries, els treballadors recullen la brossa i es transportada amb camions a l´Illa de les flors. Els porcs de l´illa s´encarreguen de menjar-se la brossa orgànica, les sobres que deixen els porcs son destinades als habitants de la illa per el consum propi.


Opinió personal

Es un documental que ja havia vist en el institut, però en sembla igual de impactant. Reflexa la societat on vivim actualment ens agradi o no. Es un documental molt interessant que no et pots perdre. Deixo un enllaç del documental doblat al Castella i al Portuguès por si algú ho vol veure.


1 comentario:

  1. A // Elektronik System - Blog Sobre Tecnología Y Informátic >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    A // Elektronik System - Blog Sobre Tecnología Y Informátic >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    A // Elektronik System - Blog Sobre Tecnología Y Informátic >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK UX

    ResponderEliminar